İliç Belediye Başkanı Mehmet Elçi, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında işçi ve emekçilerin ülkenin kalkınması ve ekonomisinin güçlendirilmesindeki rolüne dikkat çeken Başkan Elçi, bu özel günün alın terinin ve emeğin kıymetini vurguladığını belirtti.

Başkan Elçi mesajında, "Bugün, ülkemizin kalkınması ve ekonomimizin güçlendirilmesinde önemli rol oynayan işçi ve emekçilerimizin alın terinin ne kadar değerli olduğunun ortaya konulduğu ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’dür. En kutsal kazanç, alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır," dedi.

Başkan, Türkiye'nin gelişimine katkı sağlayan tüm işçi ve emekçilerin gününü kutlayarak, "Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız," ifadelerini kullandı.

Elçi, 1 Mayıs'ın, ülkenin büyümesine emek veren herkesin birlik ve beraberliğini pekiştirmesi temennisinde bulunarak, tüm emekçilere ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diledi. Bu özel gün, işçi ve emekçilerin hak ettikleri değeri ve saygıyı görmeleri açısından büyük önem taşımaktadır.