Çeyrek asırı aşkın tecrübesiyle değerli taşları işleyen Artun Kis, nesilden nesile sürdürdüğü mutlu müşteri anlayışı ve gelenekseli modern çizgilerle harmanladığı marka kimliğiyle gelecek dönemde de kadınların ruhuna hitap etmeyi hedefliyor.

1990’ların başında, Kapalıçarşı’da küçük bir atölyede başlayan Artun Kis’in yolculuğunun, değerli taşlar var olduğu müddetçe devam etmesi amaçlanıyor. Kişiye özel tasarımların, usta ellerin dokunuşuyla hayat bulduğu mücevher markası, uzun yıllardır kadınların kişiliğini ve yaşam tarzını pırlanta taşlarına dokuyor. Aileden gelen bir meslek olduğu için küçük yaşlarda pırlantanın büyüsüne kapılan Artun Kis, tezgâhlarda çalışan ustaları izleyerek başladığı tutkusunu özenle sürdürüyor.

Artun Kis, tasarımlarında zamansızlık duygusunu önemseyip, sürdürdüğü gelenek gibi çağ dışı çizgiler yaratırken; aynı zamanda özgün tasarımlarıyla da yarattığı eşsiz parçaların tekliğini vurguluyor. Takılarını kullanan kadınların memnuniyeti birinci önceliği olan ve daha çok referansla ilerleyen bir müşteri portföyüne sahip mücevher markası, çalışma grafiğinde daima ilerleme kaydediyor. Kendilerini bugüne taşıyan felsefelerini ise Artun Kis, “Mutlu müşteri tekrar gelir, hatta yanında birini daha getirir.” sözleriyle açıklıyor.

Uluslararası Alanda da “Kis” İmzasının Yer Alması Amaçlanıyor

Artun Kis; yenilenen marka kimliği, deneyimli ekibi ve geniş vizyonuyla mücevherlere ve taşlara şekil verdiği hikâyesinde bir adım daha ön plana çıkmak için yoğun bir çalışma sarf ediyor. Pırlanta dünyasının başarılı firmalarına da tasarım ve üretim desteğinde bulunan usta mücevher markası, “Kis” imzalı ürünlerini daha fazla tanıtmayı ve tasarımlarına gösterilen ilgiyi daha da arttırmayı amaçlıyor. 

Yeri ve zamanı geldiğinde yeni pazarlara açılmak istediklerini belirten Artun Kis, uluslararası alanda da “Kis” imzasını görmeyi arzuladıklarını ifade ediyor. Kadınların bazen kıyafetlerinde bazen de ruhlarında hissettikleri boşluğu dolduran Artun Kis, geleceği de pırlantanın ışıltısıyla doğuruyor.

Tecrübeyi yaratıcılıkla buluşturan Artun Kis, değerli taşları üstün işçilikle işleyerek; en üst seviyede müşteri hizmeti anlayışını ortaya koyduğu atölye ve mağazalarının yanı sıra artunkis.com adresinde mücevher severlerin beğenisine sunuluyor.